Tajine met garnalen en koriander

Informatie
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 600g gepelde gamba’s
- 1 citroen in schijfjes
- 2 fijngesnipperde uien
- 2 tomaten in kleine blokjes
- 600g verse spinazie
- 1 rood pepertje in ringetjes
- 1 fijngehakt teentje knoflook
- 1 el fijngehakte koriander
- 4 el olijfolie
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in de tajine en bak de ui, knoflook en tomaat ongeveer 5 minuten.
- Leg de gamba’s erop en daarbovenop de citroen. Bestrooi het geheel met peper, zout en koriander.
- Zet de deksel op de tajine en stoof de gamba’s in ongeveer 4 minuten gaar.
- Haal de gamba’s uit de tajine en houd ze warm.
- Leg de spinazie in de tajine en strooi het pepertje erover.
- Laat de spinazie ongeveer 6 minuten stoven tot deze is geslonken.
- Leg de gamba’s erop, stoof het geheel nog 1 minuut en klaar!
Tweet