Tajine met aubergine

Informatie
- Bereidingstijd: 1 uur
- Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 3 stengels bleekselderij
- 3 kleine aubergines
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 1 blik tomatenblokjes van 400g
- 2 tl paprikapoeder
- 2 tl gemalen koriander
- 1 tl komijnpoeder
- ½ groentebouillontablet
- 3 el olijfolie
- 2 el rode-wijnazijn
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Snijd de uien in ringen en de bleekselderij in schuine stukjes van ongeveer 2 cm.
- Maak de aubergines schoon en snijd deze in blokjes.
- Hak de knoflook grof. Verhit de olie in de tajine en voeg de ui, knoflook en bleekselderij toe.
- Bak het ongeveer 2 minuten aan.
- Voeg hieraan de aubergine, paprikapoeder, koriander en komijn toe en verkruimel het bouillontablet erboven.
- Voeg de tomatenblokjes en de azijn toe en laat de tajine ongeveer 45 minuten stoven.
- Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Tweet